onsdag 28. november 2012

MAST Exclusive Curler!

Dette er virkelig årets julegave! Kjempefin venninne gave,eller til datter eller kjæreste!
Denne vakre saken lager perfekte krøller på en lettvint måte.
Hvis du vil prøve lykken:

Makestyle har konkurranser stadig vekk. Igjen så er det MAST krølltang som skal loddes ut. Det enkleste med denne konkurransen er at du kun trenger å dele bildet demmes på facebook. Facebook siden finner du her. Virkelig verd å ta seg en tur innom nettsiden demmes også ,hvor de har mange produkter i skjønnhet og velvære til en billig penge!
Mer om konkurransen og konkurranse regler her:-)

Inne på denne siden! får du sett videoer av MAST Exclusive curler.


Denne kan bli din!


Fra Makestyle.no

"Endelig er den her! Vår egen MAST krølltang designet av Makestyle.

OBS: Nå med lilla varmeresistent finger-hanske!
Vi ønsker å gi deg det beste på markedet til en grei pris.
Kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for "Exclusive conical curler" fra MAST.
Krølltangen fra MAST er et profesjonelt verktøy laget for å utforme delikate bølger, korketrekkere og struktur. Den er enkel å bruke, bare rull håret rundt den sylformede tangen.

I pakken følger det med 1 stk hanske som du kan ha på når du krøller håret så du ikke brenner fingrene. I tuppen av syl-tangen er det også en kald-tupp som gjør at du kan hvile fingrene mens du krøller uten at du brenner deg.

MAST krølltangen har digital skjerm som viser hvor mange grader jernet er varmet opp i, og du kan stille på gradene ved bruk av knappene ved siden av på-knappen.

Ved å kunne stille på gradene kan du tilpasse hvor varmt du ønsker at krølltangen skal være, ut ifra om du har tynt og slitt hår eller tykt hår, eller om du rett og slett vil ha mindre enn max temperatur for å skåne slitasje varmeredskaper har på håret."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar